skip to Main Content
IMG_3521

Mijn naam is Krijntje Kruimel, woonachtig in Baarn.

Borden op Bestelling is een éenmansbedrijf met kantoor aan huis. Ik decoreer hoogwaardig porselein en stook dit in een eigen keramische oven. Hierbij maak ik gebruik van eigen ontwerpen, bestaande sjablonen of een speciaal in opdracht gemaakt ontwerp. Na het stoken is het porselein oven- en afwasmachine bestendig. U kunt bij mij terecht voor 1 enkel bord of een heel servies.

Tevens decoreer ik tegels. Hierbij kan ik 1 tegel leveren of een heel tegeltableau.

Het logo “BOB” is de afkorting van “Borden op Bestelling” en tevens de naam van mijn lieve Sealyham Terriër die met zijn snoetje de “O” vormt.

Mijn bedrijf ben ik begonnen na het beëindigen van mijn loopbaan als verpleegkundige.  Nu had ik de tijd om volledig iets nieuws te starten.

U herkent het wellicht om al lang iets speciaals te zoeken maar het niet te kunnen vinden… dan bent u bij mij aan het goede adres. Steeds meer mensen zijn aan het “ontspullen” maar zoeken juist wel naar iets bijzonders of een persoonlijk cadeau. Aangezien ik elk stuk handmatig decoreer kan ik precies maken wat u vraagt. Denk aan: een bord met een persoonlijke felicitatie of een kraamcadeau met de naam van de baby. Maatwerk maakt het product uniek, en u (hopelijk) heel blij.  En daar word ik weer gelukkig van!

Kijk ook naar de filmpjes voor een indruk van mijn werk.

Aarzel niet om contact op te nemen: bel 06-29044491 of vul het contactformulier in, dan neem ik contact met u op.

e-mail: krijntjekruimel@icloud.com

Back To Top